BT Country hangulatú elegáns tömörfa fürdőszoba szekrény


BT country2 fürdőszoba szekrény kőpult nélkül

A provanszi hangulatú, festett tömörfa fürdőszobai kollekciót cégünk gyártja a vevők igényeinek megfelelően, adott színre és méretre.
A pult világos gránitból is rendelhető, kerámia süllyesztett mosdókat adunk hozzá.

Az árban a kőpult, a tükör és a csapok nincsenek benne, a csapválasztékunkból választhat króm, matt króm, réz, antikolt bronz színűeket. Az egyszemélyes mosdós pult helyett kérhet dupla verziót is, melyet lakberendezőink átterveznek igényei szerint.
Kérhető más tipusú pulttal, fapulttal, márványpulttal, antikolt mészkőpulttal.
Igénye szerinti tükröket tudunk ajánlani választékunkból. A szekrény polcos, ajtós verziója helyett tömör ajtós, üveges bútorral is tudunk szolgálni. Nagyobb területű fürdőszobába a duplaajtós szekrényt ajánljuk. A padlóra elegáns greslapokat, travertin mészkövet ajánlunk hatalmas választékunkból mediterrán, rusztikus és country, vidéki hangulatban. Színes mediterrán csempéink kaphatóak a sokszor keresett és szépen illeszkedő színekben: csokoládé barna, türkisz, krém, bézs, barack, padlizsán lila, pasztell zöld és rózsaszín és más kapcsolódó színekben. A teljes összhang kedvéért kérje tervezésünket dél-franciás hangulatú, kopottas falburkolat kiegészitéssel. La Meridiana, minden ami mediterrán! Tervezés és gyártás. Eredeti muránói lámpákat vagy firenzei kézzel festett kerámia lámpák nagy választékából választhat üzletünkben.


Stílus: Provence-i

Típus: Bútor

Anyag: Fa

Szín: Krém

Méret (szél., mély., mag. /cm): 110 x 55 x 87

355 000 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu