LV Tömörfa Tv szekrény rusztikus stilusban, viaszolva


LV-TV1 TV szekrény

A rusztikus, népies stílusú, tömör fenyő TV szekrényt ajánljuk nyaralókba, vidéki, country stílusú házakba, lakásokba. Régi, antik, bontott gerendákból, deszkákból gyártjuk. Egyedi méretben is kérhető, hiszen saját gyártású bútorról van szó. Tervezünk és gyártunk hozzá ágyat, éjjeli szekrényt, ruhásszekrényt, konzolt, dohányzóasztalt és asztalt. Választhat hozzá üzletünkből széket, és stílusos lámpákat, kiegészítőket. Igény esetén réz -és festett kerámia fogantyúkkal is kérhető.
Kérhető nagyon régies verzióban is, amikoris a nyers fafelület és a régi kopások nyomait nem tüntetjük el az antik alapanyagból, sőt modern technológiánk és antikolási munkánk segitségével még régebbinek fog tűnni a bútor. Viaszolva, festve egyaránt kitűnő választás. Antik felülettel (ALP), vagy patinázott, szinezett felülettel az ára: 179.000 Ft. A képen a nyers verzió látható, kérhető nyersen viaszolva, barna viasszal vagy szines felülettel, antikolva, patinázva.
Rusztikus rézlámpákat vagy festett kerámia falikarokat, függesztéket, alacsony belmagassághoz mennyezeti lámpákat ajánlunk olasz import választékunkból:
www.ilfanale.it vagy www.imasfirenze.com vagy
www.ferroluce.it honlapokról tud részletesebb információkat kapni, de a honlapunkon is nagy választékot mutatunk be a több mint 10ezer féle lámpánkból.


Stílus: Rusztikus

Típus: Bútor

Anyag: Fa

Szín: Natúr

Méret (szél., mély., mag. /cm): 110 x 50 x 70

155 000 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu