NS Puff kanapéhoz vagy szófához, választható méret és szövet


NS LYON puff

A klasszikus szófához vagy kanapéhoz tartozó pa mai polgári lakásokba vagy akár a provanszi vagy mediterrán stílusú lakásokba is egyértelműen beilleszthetjük. A tömörfa lábak színe választható, a kárpit az üzletünkben lévő hatalmas választékból rendelhető. Bőrrel, műbőrrel is elkészítjük az Ön által kért méretre!
A rendelhető díszpárna ára 12.500 ft/db.
(csak puffhoz, szófához, és kanapéhoz).
A mai trendek alapján a monokróm szövethez szines, díszes párnák is betervezhetőek. A klasszikus kanapé jellegű ülő bútorhoz világos, mészkő hatású gres padlólapot vagy krém, bézs nagymérető burkolatot ajánlunk. Kérje lakberendezőink szolgáltatásait, tervezést, burkolatkiosztást, illetve a kanapé, sezlony, chaise longue puff terveit méretre. Klasszikus, muránói, szájjal fújt üvegcsillár vagy üvegbúrás függeszték, kerámia lámpa illik hozzá, melyet üzletünkben megrendelhet igényei szerinti méretekben és színekben. Rugalmasság és egyediség, egységes stílus egy helyen: "la Meridiana" mediterrán lakberendezés !
Igény szerint kanapét is rendelhet hozzá (468.000 Ft), illetve a kollekcióban szófát is ajánlunk: 380.000 ft áron. L102 x H43 x P62 cm

Az ár alapszövettel (9000 Ft/fm) érvényes, felső kategóriás szövettel felárat számolunk fel.


Stílus: Klasszikus

Típus: Bútor

Anyag: Textil

Szín: Választható

Méret (szél., mély., mag. /cm): 102 x 62 x 43

158 000 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu