NM egyedi betontechnológiával készített padlólap és falburkolat


NM 86A cementlap

Padló, és falburkolat. Járófelületen való alkalmazás esetén ez a lap csak beltérben kis igénybevétel esetén használható a sok fugamennyiség miatt. impregnálása ajánlott.
Terrakotta, piros, okker, fekete , barna, zöld színben rendelhető.
Egyszínű vagy bordűr lapokkal kombinálva izgalmas egyedi kombinációk is megvalósíthatóak, modern lakások vagy klasszikus polgári otthonok hidegburkolataként egyaránt remekül felhasználható. a cementlapokból hatalmas választékkal rendelkezünk, illetve egyedi méreteket és mintákat is gyártunk. Ajánlunk továbbbá öntött beton mosogatókat és mosdókat rusztikus, mediterrán stilusban, kérje lakberendezőink képes ajánlatait azokról a termékekről, melyeket nem talál honlapunkon.
Kérje lakberendezőink, belsőépitészünk szolgáltatásait és burkolattervezést.
Kopottas, provanszi, toscana-i és egyéb mediterrán egyedi bútorokat rendelhet lakberendezési üzletünkből illetve tervezünk és gyártunk a vevők igényeinek megfelelően. Rusztikus borospincébe való különleges felületű bútorainkat keresse honlapunkon és boltunkban.
Klasszikus és mediterrán lámpáink közül elsősorban a kézzel festett, kerámia tányéros lámpáink illenek hozzá, de a patinás réz lámpáinkat is be lehet tervezni a cementlapokkal burkolt enteriőrbe.


Stílus: Marokkói

Típus: Burkolat, Építőanyag

Anyag: Cementlap

Szín: Zöld

Méret (szél., mély., mag. /cm): 20 x 20 x 2

16 800 Ft/m2

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu