NM Rusztikus rakott kőfal country stilusú házhoz, beltérre is


NM-P051 kőburkolat falra

A country, mediterrán, falusi házak falburkolatára ajánljuk ezt az egyedi terméket, mely a toszkán világot idézi elénk a régies, szürke kőszínnel és patinás felületével.
A megrendelőnk ízlése és igényei szerinti színben szállítjuk.
Igény esetén helyszíni felmérésen ellenőrizzük az anyagszükségletet.


Felhasználási javaslatunk:

Ez a falburkoló több, mint 60 féle sablonból készül, hogy még véletlenül se kerüljön egymás mellé két egyforma darab. Lehet kérni szelektált formában is, például csak lekerekített szabálytalan, illetve csak egyenes vonalú faragott kváderes megjelenéssel. Izgalmas, antik, és modern térben is használható. Falra a 2 cm- vastagságot ajánljuk.

Ajánlunk a falfordulókhoz sarokelemeket is, hiszen csak így lesz "eredeti" a kőfal, igazi kőtömbök hatását kelti egy ilyen megoldás. Tagolni párkányokkal, lábazati kő profilokkal lehet kiválóan, és a falfülkék, vakablakok, nyílászárók környékét is díszíthetjük egy-egy áthidalóval!
Tipp: használjon bátran más anyagokat köveink mellé, mint például fa, bontott fa, mázas kerámia, öntött vas. Igazi belsőépítészeti virtuózitás ezekkel az elemekkel dolgozni!

Méret: vegyes méretben. 2x3 cm-től, a 60x85 cm-ig.Tömeg: ~45 kg/m2

Vastagság: 2 cm-től, 3,5 cm-ig.

Szín: mészkő és homokkő.

Ajánljuk balatoni nyaralókba, borospincébe, borozóba, étterembe, bisztróba, borospince, kávézó falára vagy családi házakhoz.
Lakások falburkolataként is gyönyörű megoldásokat kínálunk.
Az öntömörödő betontechnológiával készült masszív és tartós kvarctermékeket ajánljuk kültérre és beltérre egyaránt.

Anyagában színes kopóréteggel rendelkezik, így mechanikai sérülés esetén nem megy tönkre, mint a mázas és a greslapok, csupán az antik hatás fokozódik.
Ez a technológia kiválóan ötvözi a hagyományt és a tudományt.
Minden burkolat egyedi tervezésű, így minden megrendelőnknek a saját izlésének megfelelő szint és méretet szállítjuk.
Nemcsak padló- és falburkolat található kollekciónkban, hanem egyéb kiegészítőket is rendelhet (pl. lábazati kő, fedkő, sarokelem, lépcsőlap, párkány, lisztelló, falikút, kerti kút, kandalló,terrazzó stb.).

Kérje belsőépítészeti 3D-s tervezésünket és még az építkezés megfelelő stádiumában megmutatjuk Önnek hogyan nézne ki a házfala, kerti burkolata, homlokzata vagy a beltérbe kigondolt falburkolata és padlóburkolata, melyek közül kiemeljük a rengeteg szinben rendelhető terrazzóinkat, cementlap jellegű lapjainkat és a természetes kő hatású burkolatainkat, színes diszitő elemeinket.
Kérje tervezési ajánlatunkat.
Üzletünkben megtalálja mintáinkat és a választható szineket.

Igény esetén
HÁZHOZSZÁLLÍTÁST
vállalunk az ország egész területére!

FAGYÁLLÓ !!
Stílus: Mediterrán

Típus: Burkolat, Építőanyag

Anyag: Kompozit

Szín: Választható

Méret (szél., mély., mag. /cm): 0 x 0 x 0

15 900 Ft/m2

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu