AB Ellensúlyos cotto (tégla) színű kerámia függeszték


AB ART 2015.22 Lámpa

Képzelje el a képen látható ellensúlyos függesztéket mediterrán, rusztikus stílusú balatoni nyaralója étkezőjében, előterében! Egyedi, vintage, vidékies, country jellegű kiegészítőként szolgál a nappaliban, pincehelyiségben, vagy akár konyhában! Állítható magasságának köszönhetően kiváló választás asztalok fölé. Valódi ékszer Aldo Bernardi e remek műalkotása, mely vonzza a tekinteteket, és az elismerő pillantásokat!
Kerámia lámpánkat tégla (cotto), vagy fehér színben rendelhetik vásárlóink.
A lámphához természetesen ugyanebben a stílusban és színben különféle kiegészítők (fali lámpa, kapcsoló) is vásárolhatóak.

E24-es foglalat tartozik a lámpához.
Maximum 42 W-os izzó szükséges hozzá, mely nem tartozék.

Az Aldo Bernardi olasz tervező nevével fémjelzett lámpák világszerte egyet jelentenek a kifinomult egyéni stílussal, a konvencióktól mentes, elegáns és előkelő formavilággal. Aldo Bernardi munkáját a tradíciók tisztelete mellett állandó megújulás, innováció jellemzi; valódi szenvedéllyel tervez lámpákat, dísztárgyakat, kiegészítőket egyaránt. 40 év tervezői tapasztalat birtokában tehát valódi műalkotások születnek. Kézzel díszített beltéri- és kültéri lámpák jelen korunk igényit szem előtt tartva ötvözik a klasszikus stílus hagyományos színeit és a mediterrán vonalvezetést, hogy tökéletes egységet alkotva emeljék otthonunk fényét.

A lámpához E27-es foglalat és 42 W-os izzó szükséges, mely nem tartozék!


Stílus: Mediterrán

Típus: Lámpa

Anyag: Kerámia

Szín: Választható

Méret (szél., mély., mag. /cm): 40 x 0 x 150

159 500 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu