GAL Kifinomult vonalvezetésű, elegáns mosdókagyló


GAL.2034 Mosdókagyló

Áramvonalas formák jellemzik a képen látható, igazán elegáns, mégis otthonos, meleg hangulatú, prémium minőségű kerámia mosdókagylót. Az olasz Galassia tervezőcsapat kiváló munkáját dicséri mind a letisztult, elegáns design, mind pedig a kimagasló, időtálló minőség. Amennyiben lakása, nyaralója egyedi; bennsőséges, barátságos, mégis igényes, klasszikus, toszkán, mediterrán hangulatát szeretné a fürdőszobában is hangsúlyozni, tökéletes választás ez a termék.

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk: provence-i, country, polgári, rusztikus, vagy épp klasszikus stílusban tömör fából; elegáns, igényesebb, patinás bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Mediterrán

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 70 x 14 x 37

87 300 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu