GAL Prémium minőségű WC fekete, fehér, vagy homok színben


GAL.5413 WC

Egyedi, elegáns formavilág és vonalvezetés jellemzi a képen látható prémium minőségű, luxus WC-t. Ajánljuk mindazoknak, akik számára fontos, hogy mediterrán, toszkán, provence-i stílusú otthonukat, nyaralójukat jellemző letisztult színvilág a fürdő- és WC-helyiségben is megjelenjen. Válasszon mellé további Galassia- termékeink közül bidét, mosdókagylót, zuhanytálcát, hogy megteremtse a tökéletes összhatást!

A termék fekete és fehér színben egyaránt rendelhető! Kérje lakberendezőink tanácsát, örömmel állnak az Ön rendelkezésére!

A termék fekete és fehér színben egyaránt rendelhető! Kérje lakberendezőink tanácsát, örömmel állnak az Ön rendelkezésére!
5413MT: Matt fehér színben
5413NE: Fekete színben
5413NEMT: Matt fekete színben,
5413SA: Homokszínben,

A tartály nem tartozék, külön rendelhető:
9925MT: Matt fehér színben
9925NE: Fekete színben,
9925NEMT: Matt fekete színben
9925SA: Homokszínben,

A tető nem tartozék, külön rendelhető!

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk: provence-i, country, polgári, rusztikus, vagy épp klasszikus stílusban tömör fából; elegáns, igényesebb, patinás bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Mediterrán

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Választható

Méret (szél., mély., mag. /cm): 65 x 42 x 35

226 800 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu