FM Tömörfa, krém színű thonet bárszék nádfonatos üléssel


FM SG442G sedile in paglietta /krém színű bárszék

A több mint negyven éve működő, olasz bútorgyártó vállalat XVII-XVIII. századi stílusban tervezett modelljei, mai korban kivitelezett modelljei közül válogathat üzletünkben, honlapunkon és katalógusunkban egyaránt.

A bútorok anyaga tömör bükkfa. a A képen a bárszék antikolt krémszínben látható nádfonattal kárpitozott üléssel, de fa üléses vagy szövet kárpitos verzióban is kérhető.
Ülésmagassága: 80cm.

Válasszon kedvére számtalan anyag, stílus és szín közül! Ülőkének ajánlunk gyönyörű faanyagokat, fonott nádat, műbőröket és kárpitokat.

Kínálunk hozzá tömörfa asztalokat fix és akár 360 cm hosszú, kinyitható, 12 fős asztalokat a toszkánai stílus jegyeivel.
Mélybarna színe igény szerint matt, fényes kivitelben, illetve extra lakkréteggel, antikolva is kérhető! 15-20 egyéb fedőszín kérhető, többek között antikolt fehér, krémszín, provanszi szürke, fekete, kék, zöld.
A bútorok akár nyersfa felülettel is rendelhetőek, és teljesen egyedi színnel lekenhetőek, így rendezheti be otthonát maximálisan utánozhatatlan és sajátos bútorokkal!
A bárszéket ajánljuk parasztház, provancei, klasszikus vagy mediterrán stilusú étkezőbe, konyhába vagy étterembe, bárba.
Nagyobb mennyiség rendelése esetén kedvezményt adunk.
Egyedi szövet választása esetén felárat számolunk fel.


Stílus: Provence-i

Típus: Bútor

Anyag: Fa

Szín: Krém

Méret (szél., mély., mag. /cm): 44 x 46 x 110

96 400 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu