IF Réz függeszték antikolt vas felülettel ezüst belső résszel, 30 cm átm.


IF 251.07.FF függeszték

A réz függeszték vas felülettel egyedi hangulatot varázsol bármely rusztikus enteriőrbe.
Belső ezüst felülete a fényt erősen veri vissza.
Ajánljuk loft, ipari, country, rusztikus stílusú étkezőbe, konyhába, nappaliba, folyosóra.
Rendelhető vas, réz, vörösréz színekben és többféle méretben.

Az olasz Il FANALE lámpagyár termékei egy új piaci szegmenst céloznak meg az architektónikus design lámpáikkal, melyek formáit anyagait a régi ipari, polgári és mediterrán stilusokból és lámpáiból meritették. Az épitészek, belsőépitészek és lakberendezők kedvenc darabjait nemcsak a városrendezésnél, az utcák tervezésénél veszik immár figyelembe, hanem beépültek a hétköznapok, családi házak, villák enteriőrjeibe és kertjeibe is.
Egyedi stilusúak, letisztultak, anyagaiban a réz, az üveg és a kerámia játszanak fontos szerepet. Az egyes termékeknél a fémszinek választhatóak, a lámpák belógásának megtervezése után elég az üzletünk lakberendezőit kérni és az adott hosszúságú kábellel érkezik a lámpa.
A termékcsoportokon belül nagy a variálhatóság, csaknem minden csoporton belül megtalálhatóak a falikarok, függesztékek, mennyezeti lámpák csakúgy a beltéri, mint a kültéri, amúgy nagy választékú kerti lámpák esetében. Kérje lakberendezőnk segitségét. A "LaMeridiana" az igazi minőséget nyújtja! Minden részletében mediterrán!


Stílus: Ipari

Típus: Lámpa

Anyag: Réz

Szín: Szürke

Méret (szél., mély., mag. /cm): 30 x 30 x 140

72 400 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu