PG Egyedi tervezésű műkő kandalló keret


PG kandalló keret

Számtalan elképzelése, ötlete, vágya, elvárása van álmai kandallójával kapcsolatban? Jöjjön el hozzánk, kérje lakberendezőink segítségét!
Mi egyedi méretben, otthona stílusához igazítva, egyedi színvilággal (általában föld-és krémszíneket alkalmazunk), az Ön számára tervezett mintákkal, beépített díszelemekkel megtervezzük, legyártjuk, házhoz szállítjuk és beszereljük kandallóját.
A mediterrán hangulatú műkő anyag mészkőtörmelék és ragasztóadalékból készül, porózus felülete kérhető impregnálva. További előnye, hogy a műkő fagyáló, így akár kerti kandallónak is használhatja.
Egy kandalló központi helye a nappalinak, tegye vele varázslatossá a teleket, nyáron pedig kiváló helye lehet egy kerti kandalló a baráti beszélgetésekhez, romantikus estékhez. Látogasson el hozzánk, valósítsa meg régóta dédelgetett álmait!
Vállaljuk még szintén műkőből egyedi képek, asztalok, kerti járólapok és konyhabútorok tervezését, gyártását, illetve számos álló-, illetve fali kutat is talál üzletünkben, honlapunkon.
Az árban a szállítás és a szerelés ára nincs benne. Akár nyitott tűzterű, akár zárt rendszerben működtethető, ez esetben a kandalló betétet meg kell vásárolni a kerethez.


Stílus: Mediterrán

Típus: Burkolat, Építőanyag

Anyag: Műkő

Szín: Választható

Méret (szél., mély., mag. /cm): 146 x 26 x 120

409 600 Ft/db

Az ár 27% ÁFA-t tartalmaz!

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu

Alternatív lakberendezési kiegészítők webshopja:

https://decordock.hu