ALB festett provanszi stílusú fürdőszoba szekrény pulttal, egyedi méretben


ALB Provence1 fürdőszoba szekrény

A provanszi hangulatú, festett tömörfa fürdőszobai kollekciót cégünk gyártja a vevők igényeinek megfelelően, adott színre és méretre. A pult természetes kőből rendelhető hozzá, kerámia süllyesztett mosdókat ajánlunk a pultba.
Az árban a süllyeszett mosdó, a kőpult és a csap nincsenek benne, a csapválasztékunkból választhat króm, matt króm, réz, antikolt bronz színűeket. Az egyszemélyes mosdós pult helyett kérhet dupla verziót is, melyet lakberendezőink átterveznek igényei szerint. kérhető más tipusú pulttal, fapulttal, gránittal, márványpulttal, antikolt mészkőpulttal. Igénye szerinti tükröket tudunk ajánlani választékunkból, illetve választhatja saját kollekciós tükrét.

A szekrény ajtós verziója helyett üveges ajtós, vagy nyitott, polcos bútorral is tudunk szolgálni. Nagyobb területű fürdőszobába duplaajtós nagyszekrényt ajánljuk hozzá.
A padlóra elegáns greslapokat, travertin mészkövet ajánlunk hatalmas választékunkból, mediterrán, rusztikus és country, vidékies hangulatban. Színes mediterrán csempéink kaphatóak a sokszor keresett és szépen illeszkedő színekben: csokoládé barna, türkisz, krém, bézs, barack, padlizsán lila, pasztell zöld és rózsaszín és más kapcsolódó színekben.
A teljes összhang kedvéért kérje tervezésünket dél-franciás hangulatú, kopottas falburkolat kiegészitéssel.

La Meridiana, minden ami mediterrán!

Tervezés és gyártás. Eredeti muránói lámpákat vagy firenzei kézzel festett kerámia lámpák nagy választékából választhat üzletünkben.


Stílus: Provence-i

Típus: Bútor

Anyag: Fa

Szín: Szürke

Méret (szél., mély., mag. /cm): 75 x 55 x 85

297 000 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu

Alternatív lakberendezési kiegészítők webshopja:

https://decordock.hu