NS Chesterfield jellegű bőr kanapé klasszikus stílusban, egyedi méret !


NS BOLOGNA kanapé

A klasszikus stílusú, bőr kárpitos, 3-4 személyes kanapé elegáns vonalaival lehetőséget ad arra, hogy akár polgári, akár mai mediterrán jellegű enteriőrbe behelyezhessük.
A bőr színének választásával pedig egyenes megváltoztathatjuk jellegét és akár rusztikus, provanszi hatásokat is elérhetünk, ezáltal szélesíthetjük a felhasználási területeket. A réz szegecsek a minőségi kollekciónk elengedhetetlen kellékei, kihangsúlyozzák a kanapé vonalait, kiemelik az iveket, ezáltal teszik finommá a bútort.
A "La Meridiana" lakberendezési üzletében 600 m2-en választhat hozzá kárpitot, lámpát, dohányzó asztalt, szőnyeget, szerkényeket, bútorokat.
A 4 db párna nem tartozék, kérje a párnák tervét lakberendezőinktől, mivel a párnák textilválasztása, mintázata, anyaga meghatározó lehet az enteriőr szempontjából. Folyamatosan változó textilválasztékunkból könnyen talál a saját izlésének megfelelő anyagot.
A nappali központi bútorához, a klasszikus kanapéhoz világos, mészkő hatású gres padlólapot vagy krém, bézs nagyméretű burkolatot ajánlunk. Kérje lakberendezőink szolgáltatásait, tervezést, burkolatkiosztást, illetve a kanapé, sezlony, chaise longue terveit egyedi méretre szabva. Klasszikus, muránói, szájjal fújt üvegcsillár vagy üvegbúrás függeszték, kerámia lámpa illik hozzá, melyet üzletünkben megrendelhet igényei szerinti méretekben és színekben. Rugalmasság és egyediség, egységes stílus egy helyen: "La Meridiana" mediterrán lakberendezés !
Szófát és puffot is rendelhet a BOLOGNA kollekciónk választékából.
Párnák egyedi gyártását is vállaljuk.


Stílus: Klasszikus

Típus: Bútor

Anyag: Bőr

Szín: Választható

Méret (szél., mély., mag. /cm): 220 x 90 x 100

996 400 Ft/db

Az ár 27% ÁFA-t tartalmaz!

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu

Alternatív lakberendezési kiegészítők webshopja:

https://decordock.hu