NS Plüss fotel klasszikus stílusban választható kárpittal


NS VERONA fotel

A pasztell tónusú plüss kárpittal készült kényelmes fotelt méretre is készítjük. A vevő választhat kárpitjainkból illetve hozott anyagból is gyártunk, ezáltal tökéletesen meg tudunk felelni az adott enteriőr kívánalmainak, ki tudjuk elégíteni a vevő egyedi ízlését is. Műbőr és bőr kárpitokkal is el tudjuk készíteni a fotelt. Gyártunk hozzá kanapét is. Kérje tervezésünket, használja szolgáltatásainkat, hogy teljesen személyre szabott legyen bútora.
A szegecsek kiemelik az iveket és teszik igazán egyedivé ezt a csodálatos fotelt.
Klasszikus és modern lámpáinkat egyaránt választhatja ehhez a bútorcsaládhoz. Elegáns, fényes padlóburkolatot tervezünk hozzá választékunkból amennyiben egy klasszikus stílusú helyiségben lesz a bútor, de akár provanszi, mediterrán enteriőrben is gyönyörűen mutat, ez esetben kopottas greslapokat vagy antik fapadlót ajánlunk hozzá.
Felső kategóriás textilek vagy bőr esetében felárat számolunk fel.
Mediterrán stílusú, festett kerámia lámpáink választható mintáikkal és zöldes motívumaikkal gyönyörű összhatást eredményeznek. Kérje a lámpák képeit és árainkat. A fotel könnyen mozgatható réz kerekei segítségével. Plüss, len, pamut, bőr, műbőr textilbőr kárpitokat kérje lakberendezőinktől.
A falábak színét is megválaszthatja a nappaliban már meglévő bútorai szinéhez illeszkedően.
Afaláb bükkből készült.

Az ár 8000 Ft/fm áru szövettel lett kalkulálva.


Stílus: Klasszikus

Típus: Bútor

Anyag: Textil

Szín: Választható

Méret (szél., mély., mag. /cm): 90 x 90 x 80

399 000 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu