NS Provanszi stilusú kanapé méretre is, választható kárpittal


NS MER-245 kanapé

A mediterrán jellegű kanapét méretre készítjük.
A vevő választhat kárpitjainkból, illetve hozott anyagból is gyártunk, ezáltal tökéletesen meg tudunk felelni az adott enteriőr kívánalmainak, ki tudjuk elégíteni a vevő egyedi ízlését is. Az alapkárpittól eltérő színű diszitő csik, azaz a sárga kéder mutatós és meghatározó része ennek a vidéki nyaralókba, mediterrán nappaliba szánt kanapénak.
Műbőr és bőr kárpitokkal is el lehet készíteni a kanapét, de lenvászon hatású anyaggal a legszebb. Gyártunk hozzá fotelt is. Kérje tervezésünket, használja szolgáltatásainkat, hogy teljesen személyre szabott legyen bútora. Klasszikus és rusztikus lámpáinkat egyaránt választhatja ehhez a bútorcsaládhoz, de a country lámpacsládjainknak is mindig nagy sikere van. Kopottas, krém, szürke vagy bézs padlóburkolatot tervezünk hozzá választékunkból, amennyiben egy klasszikus stílusú helyiségben lesz a bútor, de akár modernebb enteriőrben is gyönyörűen mutat, ez esetben kopottas greslapokat vagy antik fapadlót, pácolt tölgy svédpadlót ajánlunk hozzá.

Felső kategóriás textilek vagy bőr esetében felárat számolunk fel, az ár az alapszövettel érvényes (max 8000 Ft/fm).

Provanszi stilusú nappaliba vagy nyaralóba válasszon lenhatású, kopottas, lágy színű kárpitot.
Ajánlunk hozzá párnákat, mely azonos kárpittal klasszikus hatású, de az alapkárpithoz illeszkedő, de nem azonos, esetleg mintás textil választása esetén izgalmasabb hatást is elérhetünk. Sok esetben a kanapé és a mellé tervezett fotel kárpitja eltérhet, ez ma divatos megoldás és kevésbé megúnható szinfoltot eredményez.
50x50 cm-es párna 15900 Ft/db áron rendelhető. a párna nem tartozék.
A réz színű szegecsek és a dióbarna falábak teszik igazán elegánssá ezt a 3 személyes kanapét.

A MER termékcsaládhoz kérhet chaise longue-ot, fotelt, puffot, hencsergőt is.


Stílus: Mediterrán

Típus: Bútor

Anyag: Textil

Szín: Választható

Méret (szél., mély., mag. /cm): 230 x 90 x 90

579 000 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu