FM Patinás fehér felületű kárpitos karosszék választható szövettel


FM421P Parigina kárpitos karosszék

A több mint negyven éve működő, olasz bútorgyártó vállalat XVII-XVIII. századi stílusban tervezett modelljei, mai korban kivitelezett székei közül válogathat üzletünkben, honlapunkon és katalógusunkban egyaránt.

A bútorok anyaga tömör bükkfa. Egyedi kézműves minka, ezért a minimális eltérésekért felelősséget nem tudunk vállalni (faragott minta)

Válasszon kedvére számtalan anyag, stílus és szín közül! Ülőkének és háttámlának ajánlunk gyönyörű faanyagokat, fonott nádat, bőröket és kárpitokat, több száz közül válogathat üzletünkben.
Felső kategóriás szövettel rendelt székeink felárasak.
Kínálunk hozzá tömörfa asztalokat fix és akár 360 cm hosszú, kinyitható, 12 fős asztalokat a toszkánai stílus jegyeivel.

A színe igény szerint matt, fényes kivitelben, illetve extra lakkréteggel, antikolva is kérhető! 15-20 egyéb fedőszín kérhető, többek között antikolt fehér, krémszín, provanszi szürke, fekete, kék, zöld.

A bútorok akár nyersfa felülettel is rendelhetőek, és teljesen egyedi színnel lekenhetőek, így rendezheti be otthonát maximálisan utánozhatatlan és sajátos bútorokkal!

A karfás széket ajánljuk klasszikus vagy mediterrán, provanszi, country stilusú étkezőbe, konyhába vagy étterembe, szalonba, szállodába, bárba.
Az étkező asztalhoz az asztalfőre ajánlott.
Nagyobb mennyiség rendelése esetén extra kedvezményt adunk.


Stílus: Provence-i

Az ár a fehér festett fa felülettel érvényes.


Stílus: Provence-i

Típus: Bútor

Anyag: Fa

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 56 x 50 x 84

122 800 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu

Alternatív lakberendezési kiegészítők webshopja:

https://decordock.hu