FL Elegáns, retro stílusú kerámia mennyezeti lámpa


FLC1445 Mennyezeti lámpa

Elegáns, retro stílusú, kerámia mennyezeti lámpa, alacsony belmagassághoz ideális választás, a lakás többhelyiségébe is ajánljuk,választható színekben.

Az olasz gyár több mint két évtizede közvetíti a magasminőségű kézműves ipar értékeit elégedett vásárlói felé. Az egyedi, stílusos és elegáns lámpák a hagyományok tiszteletét tükrözik, régi idők szellemét idézik.

Ezen termékeket ajánljuk étterembe, bisztróba, kávéházba vagy üzletek, boltok világításaként, mivel egyedisége és a hand made, kézzel festett felületek, egyedi vonalvezetés figyelemfelhívó és minőségi hátteret biztosít minden enteriőrnek. Nagyobb tétel esetén egyedi árakat, kedvezményeket adunk. Tervezünk és berendezünk minden típusú, klasszikus, mediterrán, vintage, retro stílusú éttermet, bisztrót, kávézót, üzleti portálokat, kirakatokat vagy irodákat.Kérje lakberendezőink szolgáltatásait: belsőépítészeti tervezés, bútortervezés, burkolatkiosztási tervek. Több ezer egyedi, minőségi lámpa közül válogathat üzletünkben. A lámpákat rendelésre szállítjuk kb. 1 hónap alatt.A felület és a fém részek színe szabadon választható a színmintákból.

A lámpa teljesítménye MAX 70W

Foglalat:E27

Az izzó nem tartozék, külön rendelhető.


Stílus: Retro

Típus: Lámpa

Anyag: Kerámia

Szín: Választható

Méret (szél., mély., mag. /cm): 40 x 0 x 0

143 900 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu

Alternatív lakberendezési kiegészítők webshopja:

https://decordock.hu