SP Country stilusú, épitett konyha jellegű bútor választható szinben


SP SIVIGLIA konyhabútor

Választható szinben szállitjuk a mediterrán, rusztikus stilusú konyhabútort, melyet ajánlunk vidéki, balatoni nyaralóba, mediterrán házakba, villákba!

Antik vagy antikolt fagerendákat illetve az igazihoz tökéletesen hasonlitó poliuretán gerendákat is ajánlunk és tervezünk az ilyen tipusú konyhákhoz.

Cégünk 26 éve foglalkozik belsőépítészeti és lakberendezési tervezéssel, gyártással és kivitelezéssel.
Tömörfa és elemes konyhabútoraink gondos előkészítés, mérés, és a megrendelő igényeihez igazodó tervezés után olasz importból vagy saját asztalos termelőkapacitással kerülnek kivitelezésre.

Extrák, melyeket ajánlunk minden megrendelőnk figyelmébe: a tervezés árának 80 %-át visszakapja megrendelés esetén, a bútort a helyszínre szállítjuk és beépítjük, nagy pultválasztékunk segitségével mindenki az enteriőrnek és izlésének, pénztárcájának megfelelő pultot választhatja: tömörfa, gránit, antikolt mészkő, márvány, laminált, műkő, akril pultokat tervezünk és épitünk be.
A legmodernebb konyhatechnológiával és vasalatokkal rendelkezünk és épitjük be azokat még a legrusztikusabb bútorba is. (blum, miele stb.)
Modern pultvilágitást ajánlunk, de választhat rusztikus, mediterrán, klasszikus lámpáink közül is, melyeket neves olasz gyártóktól importálunk:
imasfirenze.com vagy ilfanale.it.
Kérje kovácsoltvas lámpáink képeit, de kérhet egyedi tervezést is, így a tökéletesen illeszkedő, saját ízlésvilágának megfelelő konyhai kovácsoltvas lámpákat kapja.
Klasszikus bútorokat (asztal, székek, komód vagy tálaló) ajánlunk a konyhába, melyeket méretre vágva és igény szerinti felületkezeléssel szállítunk.
Rusztikus és mediterrán greslapokat, fapadlókat, melegburkolatot, valamint nagyméretű mosogatókat is választhat a konyhába üzletünkből, így a komplett berendezést egy helyről kaphatja meg egységes stílusban, engedményekkel. Jöjjön el üzletünkbe és kérje a teljeskörű lakberendezési szolgáltatásunkat! "La Meridiana": minden, ami mediterrán!


Stílus: Country

Típus: Bútor

Anyag: Fa

Szín: Választható

Méret (szél., mély., mag. /cm): 0 x 0 x 0

Kérje ajánlatunkat!

Az ár 27% ÁFA-t tartalmaz!

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu

Alternatív lakberendezési kiegészítők webshopja:

https://decordock.hu