LV COUNTRY stilusú tömörfa konyhabútor egyedi mérteben gyártva


LV ELIO konyhabútor

Cégünk 1995 óta foglalkozik belsőépítészeti és lakberendezési tervezéssel, gyártással és kivitelezéssel. Tömörfa konyhabútoraink gondos előkészítés, mérés, és a megrendelő igényeihez igazodó tervezés után saját asztalos termelőkapacitással kerülnek gyártásba.
A rusztikus fenyő kollekciónk régi, bontott gerendák és deszkák újrahasznositásával nyert alapanyagból készülnek.
Felülete lehet síma (LV) és ALP, azaz antik jellegű nyers deszka felületű.

Mindkét esetben a faanyag tiszta, szúmentes állapotban kerül feldolgozásra és felületkezelését a vevő igényeinek megfelelően végezzük el: kérhet tetszőleges festett, színes, antikolt, patinázott felületet, vagy nyers színt viaszolva. Viaszunk illatos, amerikai, ökológiailag tesztelt, lényegében bio minőség, az anyagfelület minden esetben finom, selymes tapintású.

Extrák, melyeket ajánlunk minden megrendelőnk figyelmébe:

-a bútort megtervezzük és színes látványtervet készítünk
-a bútort a helyszínre szállítjuk és beépítjük, nagy pultválasztékunk segitségével mindenki az enteriőrnek és izlésének, pénztárcájának megfelelő pultot választhatja: tömörfa, gránit, antikolt mészkő, márvány, laminált, műkő, akril pultokat tervezünk és épitünk be.
- a legmodernebb konyhatechnológiával és vasalatokkal rendelkezünk és épitjük be azokat még a legrusztikusabb bútorba is. (blum, miele, BOSCH, SIEMENS, NARDI stb.)
Modern pultvilágitást ajánlunk, de választhat rusztikus, mediterrán, klasszikus lámpáink közül is, melyeket neves olasz gyártóktól importálunk:
imasfirenze.com vagy ilfanale.it.
Kérje kovácsoltvas lámpáink képeit, de kérhet egyedi tervezést is, így a tökéletesen illeszkedő, saját ízlésvilágának megfelelő konyhai kovácsoltvas lámpákat kapja.

Antik gerendákat ajánlunk a rusztikus konyhába, melyeket méretre vágva és igény szerinti felületkezeléssel szállítunk.

Rusztikus és mediterrán greslapokat, fapadlókat, melegburkolatot, valamint nagyméretű mosogatókat is választhat a konyhába üzletünkből, így a komplett berendezést egy helyről kaphatja meg egységes stílusban, engedményekkel. Jöjjön el üzletünkbe és kérje a teljeskörű lakberendezési szolgáltatásunkat! "La Meridiana": minden, ami mediterrán!

A képen az üzletünkben is megtekinthető "EL SEQUIA WHITE" 14x84 cm-es fahatású gres padlólap szerepel.


Stílus: Country

Típus: Bútor

Anyag: Fa

Szín: Választható

Méret (szél., mély., mag. /cm): 0 x 0 x 0

Kérje ajánlatunkat!

Az ár 27% ÁFA-t tartalmaz!

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu

Alternatív lakberendezési kiegészítők webshopja:

https://decordock.hu