PAN-JV 5622 Indiai ihletésű mintás vinyl tapéta, erős, mosható /10 m2= 1 tekercs


PAN-JV-601 KERALA- DAMASCO BOLLYWOOD 5622 vinyl tapéta 10,05 m x 1 m = 10 m2

10,05 x 1 m

minta ismétlődés (raport): 64 cm

Tájékoztató ár m2-re vetítve:
5470 Ft/m2

Az elegáns, keleties, indiai ihletésű mintás tapéta az egzótikus jelleget erősíti, klasszikus stílusú, izgalmas és igényes látványa, ábrázolásmódja miatt használhatja városi lakásba, luxus villába,családi házba, üzleti dekorációnak, felső kategóriás nyaralóba.

Olasz design tapéták, melyek színeikkel, minőségükkel a legigényesebb megrendelőinknek is tökéletes megoldást nyújtanak. Ajánljuk nappali, étkező, hálószoba, lépcsőház, előszoba falainak díszítésére.

A vinyl tapéta kétrétegű alappapírra készül műselyem (vinyl) fedőréteggel. A színoldal lehet nyomott, sima vagy dombormintás (habos). A vinyl tapéták igen ellenálló, dörzsálló, könnyen tisztítható felülettel rendelkeznek.

Vlies tapéta
A vlies tapéta cellulóz és poliészter alapú nem szőtt textília, textilszálak és cellulóz keverékéből készül, különböző domború mintázatú (habosított) nyomott mintás felületekkel, ami utánozhatja a szövet, a halszálka stb. mintákat. Vízálló és kismértékben hőszigetelő hatású.
Rugalmas, erős anyag, ezért kisebb mozgások hatására nem reped el. Különösen ajánlott tetőtéri helyiségek tapétázására, ahol a gipszkartonon a mozgások miatt apró repedések keletkezhetnek. Igen strapabíró és kisebb repedések áthidalására alkalmas. Kismértékben gyúlékony és felhasználás közben is bőrbarát. A felrakásnál csak a falat kell a ragasztó anyaggal bekenni a tapétát nem.

A design tapéta a modern lakberendezés új színfoltja, használatuk egyedi belsőépítészeti megoldásokra ad lehetőséget. A tapéták szín- és motívumvilága merőben eltér a megszokottól, élénk, intenzív színek, csillogó felületek jellemzik. A design tapéta jellemzője a letisztult, egyszerű formák és vonalak használata, melyeken inkább a színek uralkodnak. A design tapéták egyszínű változatai is tartogatnak meglepetéseket számunkra, hiszen a tervezők a tapéta struktúrájába szőtt csillogó szálak használatával a matt és fényes felületeket kombinálják.

A design tapéta anyaga
A design tapéta különlegessége, hogy a hagyományos alapanyagokon (papír, vinyl, flíz) kívül természetes anyagokkal is dolgozik: ilyen lehet a selyem, bambusz, nád vagy állati szőrökből készült tapéta, de egyre gyakrabban találkozhatunk a kristályokkal, kövekkel kirakott faldíszítőkkel is. Ne feledkezzünk meg az egyre népszerűbb bőrhatású tapétákról sem, melyeken a kígyó-, elefánt- és rinocéroszbőr textúrája jelenik meg.

A provanszi, cottage, angolos enteriőrbe illeszkedő tapétáinkat ajánljuk a klasszikus stílus szerelmeseinek: virágos, csíkos, mintás, madaras és egyszínű, szövet hatásúakat.

Kérje az igénye szerinti színeket, mintákat, stílusokat lakberendezőinktől, akik bőséges választékunkból adnak ajánlatokat.

Gyártók forgalmazott termékei / tapéták:
PT
Janelli&Volpi
Sirpi
Graham&Brown
ILIV


Stílus: Keleti

Típus: Dekoráció

Anyag: Vinyl

Szín: Kék

Méret (szél., mély., mag. /cm): 100 x 0 x 1000

54 700 Ft/tekercs

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu